Weboldal készítés Miskolc – Aivis Webdesign
Aivis Webdesign

Weboldal készítés Miskolc

Weboldalak készítését vállaljuk Miskolc városában. Széles körű és innovatív megoldásainkkal kínálunk minőségi szolgáltatást megbízóink számára. A letisztult, felhasználóbarát, s kiváló felhasználói élményt nyújtó weboldalak hozzájárulnak a látogatók bizalmának elnyerésének, s ezáltal partnereink online sikeréhez.

Weboldalainkat kivétel nélkül egyedileg a weboldal tartalmi sajátosságainak kezelésére alkalmas adminisztrációs felülettel adjuk át. A kezelői felület biztosítja az előnyt, hogy ügyfeleinknek nem kell a weboldal tartalmainak változtatása esetén szakemberhez fordulni és így nem kell megfizetni a weboldal tartalmának módosítási díját. Minden weboldalhoz egyedileg készített felhasználási útmutatót adunk át, mely segítségével könnyedén elsajátítható a tartalomkezeléshez kapcsolódó minden apró trükk, illetve igény esetén akár személyesen/videóban/diavetítésben is bemutatjuk lépésről lépésre mindent, amely szükséges a weboldal kezeléséhez.

Reszponzív megjelenésű weboldalaink segítségével lépést tarthat a technológiai fejlődéssel, ugyanis a felhasználók jelentős része mobil eszközt használ böngészéskor.